top of page

Your Languge Teacher - Irene
Den här bilden är från Quito, Ecuadors huvudstad. Jag gillar att leva i spännande miljöer, så jag har bott i Ecuador under några år nu. På somrarna reser jag till Sverige och jobbar med svenska för nybörjare på Sfi i Stockholm. Jag umgås med familj och ett fåtal vänner i Sverige, men sedan reser jag tillbaka till Sydamerika igen.Här är en situation på skolgården

www.svensksprakstudio.com startar från nivå A1 och fortsätter framåt. Den första nivån A1 är gratis och finns på facebook och på min hemsida www.svensksprakstudio.com och tillgänglig för alla som vill lära sig svenska.

52 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Privatlektioner för företag

Hej! Nu kan du anmäla dig själv eller dina anställda för uttal eller undervisning från nivå A1-C2. Jag har några platser lediga. Är ni 2-4 personer kan ni även söka som en liten grupp. Priser och vill

Comments


bottom of page