top of page
Anchor 3

Vi erbjuder en flexibel undervisningsform, på tid och plats som passar dig. Lektionerna skräddarsys utifrån dina önskemål och är kopplade till den europeiska CEFR-skalan och till svenska SFI-nivåer. Kurser ges till både företag och privatpersoner. Vi kommer till ert företag eller ert hem och ger lektioner på plats. Jag är ett stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.

Anchor 5
Undervisning för privatpersoner

Din privatlärare, utbildad och legitimerad gymnasielärare med 20 års erfarenhet, anpassar kursen just till dig. Undervisningen sker i vackra, centrala kontor/konferensrum, eller på en annan plats som passar dig.

 

 

Kurser för företag

Vi kommer till Ert företag och ger språklektioner på plats (detta gäller främst Stockholm) - effektivt och tidssparande. Språklektionerna kan även ges i våra lokaler i centrala Stockholm eller i deltagarens hem. Vi hittar den mest flexibla lösningen för er.

 

 

Flexibel studieform

Välj mellan individuella lektioner, undervisning i grupp eller en kombination. Vi erbjuder även distansundervisning och onlinelektioner. Är ni flera på företaget som behöver undervisning i svenska, är kanske lektioner i grupp i kombination med enskilda lektioner ett bra alternativ. 

 

 

Distansstudier/Online

Lektioner på tider som passar in i din arbetssituation och i din vardag. Ren distans-undervisning, onlinelektioner eller en kombination, med t ex lektion en gång i månaden och resten av tiden distans. Detta kommer vi överens om vid kursstart.

 

 

bottom of page